11 Eylül 2016 Pazar

BAYRAM ÖNERİSİ:1 / ŞİLE BEZİ ELBİSE

Yarın bayram!

Sabah erkenden kalkıp ailecek kahvaltı edip eşi dostu ziyaret etme gönüldaşlık etme günü. Her bayram ayrı güzel kokar burnuma. Özellikle çocukluğumdan kalma olanlar. Nerde o eski bayramlar sızlanmasını es gecmekle beraber, en güzel kokulu bayramlarımın çocukluğumdakiler olduğunu da söylemeden geçemeyeceğim. Gerçi çocukluktaki her şey en güzel değil midir?

Gelgelelim şile bezine. Giydiğim an kendimi eski bi kutuphanenin tozlu raflari arasinda veyahut kıyıda köşede kalmış tenha bir sahafta hissettiğim güzelim kumaş parçasına. Bayrama çok yakıştırdım ben onu. Otantik biraz da nostaljik tavrı beni her zaman kendine çekmiştir. Bu bayram da olduğu gibi. Rahat, hafif, ucuz ve sağlıklı doğal bir giysi oluşu da cabası. 
   



Benim bayram cicilerim bunlardı. Hadi herkes içimizi kıpır edicek şeyler seçsin bayram için. Öpülecek çok el, okşanacak çok baş var. Hatta bir şiir bile var:

"Nerde o eski bayramlar
Nerede o şiir gözlü kızlar 
Hani şiirlerde geçerlerdi 
Bazende eski bir türkü nakaratında "

İşte burda!

Herkese şeker tadında değil ağzı yüzü şekere bulanmış bir çocuk tadında bayramlar.

Büşre


4 yorum:

  1. Elbiseniz çok güzelmiş, nereden aldınız? ��

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler :) modanisadan almıştım

    YanıtlaSil
  3. revlon titanium max edition edition review | iTaniumArts
    Tons of features for classic Tonic from buy metal online the Tons titanium white of Tones. They are great value micro touch titanium trimmer items for vintage or titanium density custom-made Tonic originals. Rating: 5 · ‎3 reviews · ‎$20.00 · ‎In stock babylisspro nano titanium hair dryer

    YanıtlaSil