4 Kasım 2016 Cuma

MAYBELLINE AFFINITONE CONCEALER

Ayy iyi akşamlarrr Nasılsınız? 

Ben çok iyi değilim malesef aşırı aşırı yoğun bir hafta geçirdim ve geçirmeye de devam ediyorum💁🏻 Bu kadar koşuşturmacanın arasında buraya bir şeyler yazmak o kadar iyi geliyor ki ☺ Çok kişi değiliz belki ama okuyanlara da iyi geliyordur umarım 🐣 Şimdi gelelim ürüne..




 Maybelline markasına ait Affinitone Concealer bendeki numarası 02 Natural. İndirim zamanı testerın yapısını beğendiğim için almıştım sanki hiç kapatıcım yokmuş gibi🙈



Fotoğraftada gördüğünüz gibi göz altlarınızı gerçekten sağlıklı gösterecek bir aydınlık veriyor.Bence en güzel özelliği kesinlikle bu ne çok ışıltılı ne de kalıp gibi durmuyor.



Ruj başlığına benzeyen aplikatörü likit ürünün sürümünü kolaylaştırıyor.Yapısı oldukça hafif ve bu tarz küçük süngerlerle uygulandığında oldukça iyi sonuç veriyor.Fakat malesef çizgilere dolma yapıyor yine de internette okuduğum yorumlardaki gibi aşırı derecede çizgilerimi belirginleştirdiğini gözlemlemedim😑Benim gözaltlarımda morluk yok yapısı da damarlı değil günlük kullanımda pek bi kapatma işlemine gerek duymuyorum o yüzden kapatıcılığı benim için yeterli ama daha yüksek bir kapatıcılık isteyenleri hayal kırıklığına uğratabilir😬Bir daha alırmıyım bence almam ama bitirene kadar kullanırım vazgeçilmez bir ürünüm değil ama denemeye değerdi🍭Ben indirimden 16 tl gibi bir fiyata almıştım normal fiyatı ise 26 tl.Aranızda kullananlar varsa yorumlarınızı bekliyorum kızlar ☺💕

-Sıla

2 Kasım 2016 Çarşamba

OKSIZINC ÇİNKO OKSİT KREM

Şikayetçiyim hakim bey! 
Gecenin bu saatinde hamsi gibi kokuyosun diye evin her odasından kovulmama sebep olan bu kremden değil, acımasızca kovanlardan şikayetçiyim. Ama çok da haksız sayılmazlar. Zira firma balik yağı işini abartmış kremin içine direk hamsi extratı veyahut ezmesi koymuş olabilir. Bu nasıl bir kokudur. Çok çılgın bir karadenizli değilseniz bu kokudan keyif almanız zor.(karadenizliyim fakat o kadar çılgın değil) 



Fakat bu krem öyle bir krem ki o kokuya katlanıyorsunuz. Cildimin kötüleştiğini hissettiğim zamanlarda burnumu tıkayıp bütün yüzüme sürüyorum. Sabaha kadar cildimi pamuk gibi yapıyor. Dokunmalara doyamıyorum sonra. Tabi ki esas oyuncu, esas adam balık yağı değil. Adamımız çinko oksit. Daha önce başka çinko kremler de kullandım ve onlardan da oldukça memnun kaldım. Cildin bağışıklığını güçlendirdiği söyleniyor. Bende bıraktığı etkiye bakarak bunun yanlış olmadığını söyleyebilirim. Küçük pütürlere sivilcelere ve özellikle kızarıklara karşı tüm gücüyle savaşıyor ve her seferinde o kazaniyor. Sabaha mat ve tek renk porselen bir yüzle uyanıyorum. Mat bir etki bırakmasından anlayacağınız üzere cildi kurutan bir ürün. Diğer çinko kremlere kıyasla içinde balık yağı olduğu için daha az kurutuyor fakat yine de kuru ciltliler önlemlerini alsınlar. Eğer kuru ciltliyseniz kullanmadan önce cildinize iyi gelen bir nemlendirici kullanmanızı tavsiye ediyorum. 

Son olarak da bildiğim kadarıyla kremin balık yağsız olanı da var. Hatta ben onu alıyorum zannederek bunu almıştım. Şimdilik bu balık kokusu bana komik geldiği için kullanmaya tahammül ediyor olabilirim. Ama ilerde güldürmemeye baslarsa balıksız olanına geçmeyi düşünüyorum. Sizlere de onu tavsiye edebilirim. Veyahut başka markaların çinko oksit kremlerini tercih edebilirsiniz. Hepsi hemen hemen aynı etkiyi verecektir.Bu kremle ilgili benim söyleyeceklerim bu kadardı. Şimdi sessizce odama gidip balık kokarak güzelleşecegim. Sabaha da bir deniz kızı olarak uyanacağım. Hepinizi bu çılgın maceraya atılmaya davet ediyorum. Umarım siz de kullanırken keyif alır ve sonuçlarından memnun kalırsınız. Lütfen yorumlarınızı ve deneyimlerinizi benimle paylaşmayı unutmayın. Sonraki yazılarda buluşmak üzere. Kendinize Çok iyi bakın. Veyahut bırakın hamsili kremler baksın.

-Büşre.